ΑΡΧΙΚΗ
ΕΛ
Μεσογειακά αριστουργήματα φτιαγμένα με αγάπη και φαντασία σε έναν χώρο με ρετρό διακόσμηση και κέντρο αναφοράς το υπέροχο πιάνο, ανατρέπουν ευχάριστα την γαστρονομική καθημερινότητα στο Μεταξουργείο. Χειροποίητες παπαρδέλες με καβουρμά, φρέσκες τσιπούρες με σπανάκι και αχιβάδες με λιγκουίνι είναι μερικά μόνο από τα ιδιαίτερα πιάτα που σερβίρονται, ενώ οι ενημερωμένες προτάσεις οίνου καταφέρνουν να συνοδεύσουν άρτια την κάθε γευστική επιλογή του επισκέπτη.