ΕΛ
Το εστιατόριο Herve προσφέρει ένα έμπειρο μενού γευσιγνωσίας με εστιασμένη μαγειρική και ζωηρές γεύσεις σε έναν χαλαρό ανοιχτό χώρο που αναδεικνύει την εξέλιξη της φιλοξενίας μέσα από τη νοοτροπία 3 γενεών. Ο Herve Pronzato, ο Γιώργος Ευθυμόπουλος και ο Γρηγόρης Κίκης εξασφαλίζουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα μπορούσε να γίνει μόνο στο Herve Restaurant · τολμηρή, καινοτόμα, πολύχρωμη, τονωτική και προοδευτική. Το μενού αλλάζει εποχιακά για να αντικατοπτρίζει τα καλύτερα τοπικά υλικά κάθε εποχής του χρόνου. Το Herve συνεργάζεται στενά με αγρότες και προμηθευτές για να προμηθεύεται κορυφαίας ποιότητας υλικά από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, πολλά από τα οποία είναι βιολογικής καλλιέργειας, άλλα άγριας, καθώς επίσης προσεκτικά επιλεγμένα από τις τοπικές αγορές καθημερινά.
reservation@herve-restaurant.com